Hermann Hehemann

Mijn ervaring in het werken met mensen en levensproblemen heb ik sinds 1994, als maatschappelijk werker bij diverse hulpverlenende instellingen opgedaan. Dit betreft instellingen voor jeugdhulpverlening, algemeen maatschappelijk werk, scholen, doelgroepgerichte projecten en de geestelijke gezondheidszorg. Naast mijn praktijk doe ik ook dit werk nog steeds met zeer veel plezier.

Op een gegeven moment ontstond de mogelijkheid om de opleiding regressie- en reïncarnatietherapeut te gaan volgen bij de School voor Reïncarnatietherapie Nederland. Voor mij een kans om mijn werk- en levenservaring te combineren met de interesses en ideeën die ik al lange tijd koesterde. Van kinds af aan ben ik geboeid geweest door zaken zoals reïncarnatie, zingeving, spiritualiteit etc.

Als therapeut zal ik je begeleiden, steunen en stimuleren om de bij jou passende oplossingen te ontdekken en verwezenlijken. Ik bied je daarbij ruimte, respect, geduld en begrip. Ik houd oog voor je kwetsbaarheid, toch zal ik je ook confrontaties met jezelf aan laten gaan. Op die manier wil ik je je levensenergie te laten (her-)vinden, zoals anderen mij daar ook bij hebben geholpen.

Hermann Hehemann

Ik hoop je te zien in mijn praktijk, zodat jij ook jezelf kan gaan ontmoeten.

logosansaraklein

                              © Sansara Zeeland - vervaardigd door de Jong One!