Vormen van begeleiding

Hoewel mijn praktijk gericht is op regressie- en reïncarnatietherapie is dit niet alles wat ik bied. Misschien weet je niet of deze therapie iets voor je is, of ben je ook op zoek naar andere vormen van begeleiding. Ook dat kan, al dan niet in combinatie met de therapie.

Het kan ook zijn dat we er tijdens de intake achter komen dat we beter een andere vorm van begeleiding kunnen kiezen dan regressietherapie.
Afgestemd op jouw behoeftes komen we tot maatwerk. Samen kunnen we, onderzoeken en uitvinden wat bij jou past en daarmee aan de slag gaan.

Goed gesprek

Door mijn ruime ervaring als maatschappelijk werker zijn er tal van mogelijkheden. Je kan hierbij denken aan coaching en begeleiding of psycho-sociale ondersteuning bij allerlei levensproblemen.
Een goed gesprek, in de praktijk, of misschien wel wandelend in de vrije natuur.

Groei

Samen gaan we op zoek naar passende oplossingen, die leiden naar groei en een beter leven. Loop je vast met gevoelens, relaties, werk, ziekte, verlies of andere dingen. Je vindt bij mij een luisterend oor en klankbord. Ik denk met je mee, waarbij je meer inzicht zal krijgen over het ontstaan van die problemen en de rol die je daar zelf in speelt.
Op die manier komen ook de oplossingen binnen je bereik en kan je steeds meer op jezelf gaan rekenen.

Verandering

Door deze inzichten zal je beleving van je vraagstukken veranderen. Je gaat anders tegen zaken aankijken waardoor je ook andere mogelijkheden gaat ontdekken om met jezelf, anderen en deze vraagstukken om te gaan.

Stappen nemen

Als je anders tegen zaken aankijkt, vraagt dat vaak ook dat je er anders mee om leert gaan. Wat wil je precies bereiken, hoe pak je het aan? Kortom je moet stappen gaan nemen. Soms knap lastig want vaak gaat het om dingen die je nog nooit gedaan hebt. Dat kan je onzeker maken, je weet immers nog niet hoe alles gaat lopen en mensen gaan reageren Ook daarin steun en begeleid ik je met ideeën, oefeningen of plannen maken. Soms is het ook fijn om daarover afspraken te maken of een stappenplan op te stellen.

Meer weten

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er voor jou zijn? Neem contact op met me, ik help je graag verder.


logosansaraklein

                              © Sansara Zeeland - vervaardigd door de Jong One!