Hoe werkt het?

Trance

Tijdens herbelevingssessies wordt je in een lichte vorm van trance gebracht, er is daarbij geen sprake van hypnose. Je blijft je bewust van wat er gebeurt in het hier en nu: 'ik lig op een bank, er praat iemand tegen me, ik hoor een auto langsrijden'. Tegelijkertijd is er ook toegang tot het bewustzijn en beleving van het verleden. Dit kunnen indrukken zijn via een of meerdere zintuigen (zien, horen, voelen/tast, proeven en ruiken). De innerlijke gewaarwordingen (fysieke, emoties en gedachten) de omstandigheden en de omgeving waarin deze plaatsvinden ervaar je opnieuw.

Verwerking

Een logische manier van zelfbescherming is het verdringen van traumatische gebeurtenissen. Tijdens een herbeleving wordt je je alsnog bewust van ervaringen waarvan je de inhoud verdrongen hebt. Door hiermee alsnog verbinding te maken, zullen de storende effecten in het heden ontladen en geneutraliseerd worden. Tevens ontdek je verbanden met je levensloop en hoe thema's een rol spelen bij je karmische of spirituele ontwikkeling.

Focus op verandering

Regressie- en reïncarnatietherapie focust zich op het oplossen van klachten en (gedrags) problemen in het heden. Er kunnen oefeningen of adviezen worden meegegeven om tussen de consulten actief mee aan de slag te gaan en positieve verandering op gang te brengen. Wanneer deze vorm van therapie en de manier van werken je aanspreken, dan wil ik je graag uitnodigen contact met me op te nemen.


logosansaraklein

                              © Sansara Zeeland - vervaardigd door de Jong One!